Tietoa vuokralaiselle

Vuokra-asunnon varaaminen

  1. Tutustu verkkosivuihimme ja käy läpi tarjolla olevat kohteet.
  2. Valitse asunto, joka parhaiten vastaa toiveitasi.
  3. Lähetä meille kysely sähköpostilla, vuokraa.alanya@gmail.com, tai yhteydenottolomakkeella, voit toki myös soittaa.
  4. Yhteydenottotavastasi riippuen vastaamme sinulle mahdollisimman pian ja lähetämme sinulle varausvahvistuksen sähköpostitse.
  5. Maksa sopimuksen mukainen varausmaksu/takuumaksu (200 euroa) viikon sisällä.
  6. Asunto on nyt varattu ja odottaa sinua siivottuna sovitulla hetkellä.

Näin helppoa on asunnon vuokraaminen kauttamme, tulit sitten lyhyt- tai pitkäaikaiseksi aurinkoasukkaaksi.
Tervetuloa Alanyaan ja asiakkaaksemme!

Varausvahvistus ja vuokrasopimus

Varausvahvistuksen yhteydessä lähetämme sinulle tarkat tiedot vuokra-asuntosi kokonaiskustannuksista ja lisäksi annamme sinulle kattavan tietopaketin asunnosta sekä varausehdot. Varausehtojen hyväksyminen merkitsee maksuehtojen hyväksymistä. Kaikki sopimuksen mukaiset maksut tulee olla maksettu, kun huoneisto luovutetaan asiakkaalle.

Vuokrasopimus tehdään suomeksi ja allekirjoitetaan kohteessa sopimuksen mukaan. Edustajamme tapaa teidät ja esittelee asunnon ja koneiden käytön. Jos ongelmia ilmenee, ole ystävällinen ja ilmoita niistä ensimmäisen vuorokauden aikana. Jos esimerkiksi vesihana tai WC vuotaa, tilaamme paikalle korjaajan ja ilmoitamme teille ajankohdan, jolloin korjaaja saapuu. Avaimia ei anneta korjaajalle, muuten kuin erityssopimuksesta. Vuokralainen maksaa korjauksen, mikäli syynä on vuokralaisen tekemä käyttövirhe. Omistaja maksaa koneesta tai laitteesta itsestään johtuvan vian korjauksen.

Lyhytaikaisissa vuokrauksissa (alle 3vkoa) vesi ja kaasu kuuluvat vuokran hintaan. Pitkäaikaisissa vuokrauksissa (yli 3vkoa), vuokralainen maksaa yllä mainitut kulut, käytön mukaan. Sähkö on melkein kaikissa kohteissa lisämaksusta, kulutuksen mukaan, voit tarkistaa, kun teet varausta. Loppusiivousmaksu peritään jokaisesta huoneistosta. Tupakointi huoneistoissa on kiellettyä!

Peruutus

Mikäli perutte varauksen hyvissä ajoin, viimeistään 2 kuukautta ennen vuokrasuhteen alkua, palautamme teille takuumaksusta 75% eli 150 euroa. Jos peruutus tulee alle 2 kuukautta ennen varausta, varausmaksua ei palauteta! Varausmaksua/takuuvuokraa ei voi käyttää vuokranmaksuun, vaan se palautettaan vuokrauksen päätyttyä täysimääräisenä, jos asunto on samassa kunnossa kuin saadessa.

Muut palvelut

Kauttamme voit myös hyödyntää oheispalveluitamme mm. aamiaispaketin, lentokenttäkuljetuksen, kulkuvälineiden tai lastentarvikkeiden vuokrauksen.