Alanyan vuokra-asunnot

Olemme nuori, nopeasti kasvava yritys, panostamme laatuun ja rehellisyyteen sekä suomenkieliseen palveluun ystävällisellä ja varmalla otteella.

Vuosittain sadat suomalaiset ostavat loma-asunnon täältä Turkin etelärannikolta. Suomalaisten määrä siis kasvaa vuosittain. Turkkilainen tapa työskennellä, aika käsitteet, vastuun kantaminen ja "vilunki" peli saattaa tulla monelle yllätyksenä. On myös paljon asioita, joita ei vain pysty yksin hoitamaan. Tässä monia syitä miksi olemme tänään tässä. Autamme teitä käytännön asioissa, hoidamme vuokrausta, sekä asunnon huolintaa ja kaikki tämä omalla äidinkielelläsi.

Meillä on erinomainen paikallistuntemus maasta, sen kulttuurista ja tavoista. Tiedämme mitä ympärillä tapahtuu. Me haluamme antaa asiakkaille heidän toivomansa paikan, missä he voivat viettää heidän haluamansa ajan lomalla, ja asunnon omistajille rauhan, myös siellä kotona Suomessa, että heidän omaisuudestaan pidetään hyvää huolta. Asiakkaamme ovat lomalla kaikessa rauhassa ja me olemme heidän käden ulottuvilla, kun he apua tarvitsevat.

Kiitos kun tutustuitte ja nähdään Alanyassa! Ota rohkeasti yhteyttä, sähköpostitse, puhelimitse tai paikan päällä!

Ystävällisin terveisin Pia Ratia-Ezgin
+90 530 461 2845 tai +358 400 662 866
sähköposti: vuokraa.alanya@gmail.com